Källargillet

Källargillet är en nämnd bestående av engagerade studenter från Sektionen för Medicinsk Teknik samt Konglig Elektrosektionen med uppgift att underhålla den gemensamma sektionslokalen Tolvan.

Det är den korta beskrivningen, men självklart finns det mer till Källargillet (KG) än så. Nämnden består av källarmästare och deras trogna källarnissar. Det är källarmästarnas uppgift att styra upp nämnden samt anordna dess många evenemang, exempelvis fixarkvällarna, en kväll där alla är inbjudna att komma och hjälpa till att underhålla vår kära sektionslokal Tolvan. Känner man att man vill se mer av våran härliga nämnd och få en glimt in i sektionslivet kan man självklart bli källarnisse. Källarnissen är en lokaldelare med lite extra ansvar över Tolvans välmående, och med ansvar kommer självklart en massa härligheter! Känner du att detta är ett gäng för dig eller har du frågor och funderingar om våran nämnd så tveka inte att kontakta oss!

Vill du ha mer info om oss och våra evenemang kan du gå in och gilla våran Facebook-sida Källargillet. Har du frågor eller funderingar om källargillet eller Tolvan är det bara att mejla eller ta tag i närmaste källarmästare!

Vi ses i Tolvan!

Kontakt

Linda Öqvist
Källarmästare i Källargillet

kallarmastare-mit@ths.kth.se

Svenska