Om Mottagningen

Grattis till din plats på Medicinsk Teknik! Att börja på Kungliga Tekniska Högskolan är en stor händelse, oavsett om du är ny till stan, precis har tagit studenten eller om du har jobbat i många år. Därför anordnar vi, FørFaddrarna (FøF), den storslagna Mottagningen för alla nyantagna tillsammans med Konglig Elektrosektionen (E). Vi vill hälsa dig varmt välkommen till vår fantastiska sektion och Mottagningen, vi vet att du kommer trivas!

Så vad är Mottagningen?

Under Mottagningen får du chansen att träffa alla andra nyantagna samt äldre teknologer, dina faddrar, som kommer finnas där som stöd samt för att besvara alla de frågor du kan tänkas ha. Mottagningen består av massa evenemang och fester för att ge dig en ordentlig start på dina studier på KTH. Mottagningen kör igång direkt efter uppropet 15:e augusti. Alla aktiviteter under Mottagningen är helt frivilliga men vi är helt säkra på att du inte kommer att ångra ditt deltagande!

Viktig information om uppropsdagen

Uppropet den 15:e augusti kl. 10:25 är obligatoriskt om du vill behålla din studieplats på KTH. Om du mot förmodan inte kan dyka upp är det viktigt att du i god tid söker dispens, du gör detta här tidigast 1:a augusti. Uppropet kommer att vara på Campus Valhallavägen, lättast är att ta tunnelbana till Tekniska Högskolan eller buss till Östra Station. Vid KTH kommer du mötas av äldre taggade teknologer i massa olika färger, följ då dem som bär Babyblå och Vita overaller så visar de vägen till uppropet. 

Kontaktuppgifter

Här hittar du till oss som är Mottagningsansvariga (FøF), du är varmt välkommen att ställa frågor redan nu, så ses vi i höst!

Fredrik Carlberg 070-473 29 58

Pooneh Ghaffari 070-295 61 31

mottagning-mit@ths.kth.se

Svenska