Sök till THS Kårfullmäktige 2021/2022!

Vill du representera medlemmarna i THS viktigaste beslut? Är du intresserad av att lära dig mer om organisationsstyrning? Vill du få ett nätverk som sträcker sig till alla THS sektioner? Sök då till THS Kårfullmäktige 2021/2022

Om Rollen
Som ledamot eller suppleant i Kårfullmäktige har du en plats i THS högst beslutande organ. Ni beslutar vad THS ska göra, vad THS ska tycka och hur den årliga omsättningen på ca 40 miljoner kronor ska användas. Ni väljer THS ledning i form av Kårordförande och Kårstyrelse
och bevakar att de verkligen arbetar för medlemmarnas intressen. THS styrs som en representativ demokrati genom att medlemmarna väljer sina representanter till Kårfullmäktige, som ledamot eller suppleant är du garantin för att THS styrs demokratiskt.

Uppdragen i Kårfullmäktige går ut på att styra THS som organisation. Därför hålls utbildningar i till exempel ekonomi, ledarskap och rekrytering för Kårfullmäktige. Oavsett om du redan har erfarenhet av organisationsstyrning eller inte får du chansen att lära dig mer om det.

Kårfullmäktige består av totalt 42 ledamöter och 27 suppleanter som kommer från alla THS sektioner, som en av dem får du ett nätverk som sträcker sig till alla sektioner. Tillsammans samarbetar ni för att representera alla medlemmar.

Låter detta intressant? Läs mer om posten och hur du ansöker HÄR

Svenska