Sillis efter n0llegasquen u.n.å 1000000

Ingen har nog missat att n0llegasquen u.n.å 1000000 går av stapeln nu på lördag. Det är mången Osquarulda som bevistar denna sittning med tillhörande efterkör och finner sig helt tagen av stämningen och låter sig föras djupare in i den rusfyllda dimman! Detta gör man man givetvis med all rätta. Tyvärr blir resultatet ofta att Osquarulda blir orättvist straffad med orimligt ont i hårrötterna och en mage som producerar läten och odörer som inte hör hemma hos någon teknolog. Men hur skall en teknolog förhålla sig till detta? Skippa de sista timmarna av efterköret? Ta det lugnt? Inte hälla upp den sedvanliga sängfösaren? Nej, självklart inte!

Crapula är den organisation som har axlat ansvaret att på bästa sätt kurera den föraktade bakfyllesjukan.
Kanske den mest avgörande organisationen för hela studenthälsan på våra fagra sektioner! Det har efter många empiriska studier visat sig vara bäst att helas i grupp – ett lidande delat är mindre smärtsamt.

Därför anordnas Sillisen. Ett arrangemang där man har möjlighet att komma tillbaka från avgrunden tillsammans med sina fallna kamrater. Det kan liknas vid en senarelagd brunch med drop-in som har fokus på sådant som en teknolog behöver mest dagen efter, samt självklart en återställare för dem som behöver!

För mer information om denna fantastiska tillställning, klicka dig in på följande evenemang:
https://www.facebook.com/events/419986441833498/