Om Mottagningen

Att börja på Kungliga Tekniska Högskolan är en stor händelse för många. Oavsett om du kommer ny till stan, precis har tagit studenten eller om du har jobbat i många år så är detta en ny och stor händelse! Tillsammans med Konglig Elektrosektionen håller vi därför en Mottagning under hösten för våra Nyantagna!

Nu undrar du säkert vad Elektrosektionen är och varför vi samarbetar med dem.

Tillsammans med Elektrosektionen delar vi vår sektionslokal på Campus Vallhallavägen, Tolvan, vårt qlubbmästeri ProgramRådet och även mottagningen!

Vi har två mottagningsansvariga från varje sektion som kallas FøF, FörFaddrar. I år är detta Anna Kinnander och Ehlias Gonzalez från MiT, och Malin Häggström och Thomas Lundqvist från Elektro. Vi planerar hela mottagningen, har koll på att allting flyter på och är ett stöd till alla faddrar som ställer upp på att vara med under mottagningen. Faddrarna är äldre teknologer som kommer att finnas där för dig samt att kunna svara på dina frågor. De kommer att bära vita (Elektro) och ljusblå (MiT) overaller.

Så vad är mottagningen?

De första veckorna kommer studierna varieras med arrangemang och fester. Förhoppningsvis kommer detta att ge dig en bra start på din studietid och få dig intresserad av sektionen. På så sätt kan du bidra till att sektionen utvecklas och utökas, det ger dig också ett unikt tillfälle att lära känna dina studiekamrater samt äldre teknologer.

Alla mottagningsarrangemang och fester är naturligtvis frivilliga men vi vet att du inte kommer att ångra ditt deltagande.

Allting ni behöver veta om mottagningen och er tid på KTH finns i denna överlevnadsguiden

Vi ses i höst!

Lägg gärna till schemat för mottagningen i din kalender.

 

 

Anna Kinnander och Ehlias Gonzalez
mottagning-mit@ths.kth.se