Maj SM

Det har äntligen blivit dags för verksamhetsårets första SM med den nya styrelsen! Mötet kommer att hållas på Zoom måndagen den 18:e maj klockan 17.03. Se kallelsen nedan:

Kallelse Maj SM

Facebook-evenemang hittar ni här.

Alla dokument som rör sektionsmöten hittas under Dokument –> Sektionsmöten

Fusionsenkät

Kära sektionsmedlemmar, som många av er redan vet pågår det ett strategiskt arbete för att utreda huruvida vår kära sektion vill utföra en sammanslagning med Konglig Elektrosektion.
Efter mycket utredning har styrelserna för Sektionen för Medicinsk Teknik samt Konglig Elektrosektion kommit fram till ett alternativ för hur en fusion skulle kunna gå igenom och det är nu det alternativet vi vill att ALLA våra medlemmar ska ta ställning till. Därför har vi tagit fram en enkät vars syfte är att få reda på om detta är någonting sektionen faktiskt vill och isåfall på vilka premisser.
Läs sammanfattningen innan ni fyller i enkäten.
För att fylla i enkäten behöver man ett registrerat google konto(detta pga att vi endast vill ha 1 svar per medlem)
Som sista sak vill vi även poängtera att detta är ingenting som några som helst beslut kan grundas på utan det är endast ett hjälpmedel för styret att veta huruvida fusion är något sektionen vill försöka få igenom på beslutsmässiga instanser.
Gör er röst hörd se till att fylla i enkäten!!!!!!!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenuSKZ8tD97RJIBbBUdmfTj1GsO4UQmOd5jFQ7pvqNaz3r7w/viewform?fbclid=IwAR1FHW7hrYMGl9BdRGI_FrThHR8uOAvQ6BO1nh7JW9iT3emJXOpwXEgJh_c

Sillis efter n0llegasquen u.n.å 1000000

Ingen har nog missat att n0llegasquen u.n.å 1000000 går av stapeln nu på lördag. Det är mången Osquarulda som bevistar denna sittning med tillhörande efterkör och finner sig helt tagen av stämningen och låter sig föras djupare in i den rusfyllda dimman! Detta gör man man givetvis med all rätta. Tyvärr blir resultatet ofta att Osquarulda blir orättvist straffad med orimligt ont i hårrötterna och en mage som producerar läten och odörer som inte hör hemma hos någon teknolog. Men hur skall en teknolog förhålla sig till detta? Skippa de sista timmarna av efterköret? Ta det lugnt? Inte hälla upp den sedvanliga sängfösaren? Nej, självklart inte!

Crapula är den organisation som har axlat ansvaret att på bästa sätt kurera den föraktade bakfyllesjukan.
Kanske den mest avgörande organisationen för hela studenthälsan på våra fagra sektioner! Det har efter många empiriska studier visat sig vara bäst att helas i grupp – ett lidande delat är mindre smärtsamt.

Därför anordnas Sillisen. Ett arrangemang där man har möjlighet att komma tillbaka från avgrunden tillsammans med sina fallna kamrater. Det kan liknas vid en senarelagd brunch med drop-in som har fokus på sådant som en teknolog behöver mest dagen efter, samt självklart en återställare för dem som behöver!

För mer information om denna fantastiska tillställning, klicka dig in på följande evenemang:
https://www.facebook.com/events/419986441833498/

N0llegasquen u.n.å 1000000

Även det bästa har sitt slut och det inkluderar mottagningen u.n.å 1000000. Men det slutar inte utan en smäll! Nu är det dags för nyantagna att köpa biljetter till n0llegasquen som är på lördag den 2019-09-14.

Biljettsläppet öppnar måndag den 2019-09-09 kl 21:12.

Pris: 250 alkoholfri biljett, 300 med alkohol.

Köp biljett här!!

Klädsel är högtidsdräkt med akademiska ordnar alternativt mörk kostym.

Detta biljettsläpp gäller för alla nyantagna.

—– OBS —– OBS —– OBS —– OBS —– OBS —–

För er som inte är nyantagna öppnar en länk för resterande biljetter tisdag den 2019-09-10 kl 22:04

Dessa biljetter hittas här!

Sektionsmöte #2 / September SM

Kära medlemmar,

det har äntligen blivit dags för läsårets första sektionsmöte. Styrelsen är ringrostiga och har längtat efter att komma igång. Detta är ett viktigt sektionsmöte för alla nyblivna ettor eftersom ettans post Appendix ska väljas. Om inte annat är det gratis mat och baren är öppen!!
För mer information, besök Facebook-evenemanget och attenda!

Kontakta val-mit@ths.kth.se om du är sugen på att söka Appendix.

Anmäl er här för gratis mat.
Fullständig kallelse kan ni titta på via denna länk.

Alla dokument som rör sektionsmötet kommer att läggas till i detta inlägg.

DagordningSM#2
KandidatlistaSM#2
Motion angående PM för dokumentation
Motionssvar till: Motion angående PM för dokumentation
Motion Engelska Översättningar