Åre 2012

Åre 2012

Den 14 januari kl 22.30 åkte den legendariska (och extremt stora) Årebussen iväg med 72 förväntansfulla MiT- och Elektro-teknologer. Efter åtta timmar av trärumpa visar sig ett vackert vinterlandskap och framförallt, upplysta skinande vita skidbackar.

Direkt ut i backen i riktig teknologanda for alla
som om de vore jagade av Halléns stränga tidsanda.

Efter många timmars skidåkning följde afterski varpå det var morgon och dags för skidåkning igen. Dagarna susade förbi och teknologerna hade roligare och roligare och blev tröttare och tröttare för varje dag som gick. Inför den sista kvällen ryktades det att det skulle hända något speciellt. Ett VIP-rum hade bokats endast för oss och det blev en episk natt. Dagen efter kröp teknologer ut i backen trots massiv träningsvärk och huvudont, för det var ju så vacker pudersnö. Många säger att det var bästa åket andra säger att det var på tok för mycket teknologer i barnbacken, men de var alla överrens om att Åre 2012, det hade varit årets bästa händelse. Detta tackar vi de otroligt duktiga varanerna för!
Hemkommen och uppvilad kan jag själv säga att det var helt underbart fantastiskt och nu räknar vi ner dagarna till nästa gång, Åre 2013 (om inte jorden går under först).

Rebecka N Hall Informationsansvarig MiT