Studera utomlands? Se hit!

Hallå där!

Är du sugen på att åka utomlands för att studera? Då bör du verkligen se hit!

Skolan för Teknik och Hälsa, STH, erbjuder flera olika möjligheter som är anpassade för olika typer av utlandsstudier. Om du bara funderar på att åka på utlandsstudier finns det nu unika chanser att ta reda på mer under kommande informationsträffar. Utlandsstudier är främst för de som går tidigast i årskurs 2 men det är även nyttigt för elever i årskurs 1 att delta på träffarna om ett minsta intresse för utlandsstudier finns.

Titta in detta dokument för mer detaljerad information gällande tid, plats och hur man anmäler sig.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen
______________________________________________________
ENGLISH VERSION

Are you interested in travelling abroad for some exchange studies? The School for Technology and Health offer different kinds of exhange studies with partner universities around the world. In the coming period there will be several information gatherings for students that are interested in travelling abroad for exchange studies. Check out this document for more detailed information (english version in the same document).