Nymble avstängt pga Nobel NightCap

Nymble avstängt pga Nobel NightCap

NOBEL NIGHTCAP I NYMBLE: 10 DEC 2012 Varför får jag detta?

Var fjärde år är det THS tur i ordningen att arrangera student-Stockholms häftigaste tillställning – Students’ Nobel NightCap, efterfesten till Nobelbanketten i Stadshuset. 306 studenter och 11 månaders förberedelser möjliggör genomförandet av detta evenemang, som gästas av både pristagare, näringsliv och studenter.

Då projektet är så pass omfattande, kräver det förutom noggrann planering, också mycket utrymme. Detta för att kårhuset ska förvandlas till en helt ny värld enligt det hemliga temat som avslöjas först när gästerna anländer festen. I vissa tidsperioder kommer därför kårengagerade och pluggande studenter beröras av att kårhusets lokaler stängs för allmänheten.

Vilka datum gäller?

Plan 3

Tidningsrummet, TV-rummet, Radiorummet, Musikrummet samt korridor

Från den 1 december kl. 08:00 stänger vi dörrarna till plan 3, och de kommer vara stängda t.o.m. fredag 14 december på grund av bygge, genomförande och avetablering. På grund av värdesaker samt det hemliga temat kommer det finnas vakter vid varje dörr under den här perioden, som släpper in de som har en giltig ID-bricka. Vakterna som arbetar är ideellt arbetande studenter, så vi ber om er respekt för dessa personer då de bara gör sin arbetsuppgift.

Not: Mediaflygeln och toaletterna på plan 3 inkluderas inte i detta, utan kommer vara tillgängliga som normalt förutom i perioden fredag 7 december kl. 17:00 – 11 december kl. 10:00.

Plan 2

Kröken

Från den 1 december kl. 08:00 stänger vi dörren till Kröken, och den kommer vara stängd t.o.m. fredag 14 december då det används personalrum. På grund av värdesaker kommer det finnas vakter vid dörren under den här perioden, som släpper in de som har en giltig ID-bricka. Vakterna som arbetar är ideellt arbetande studenter, så vi ber om er respekt för dessa personer då de bara gör sin arbetsuppgift.

Muten, Gröten, Hyllan, Nya Matsalen

Från den 4 december kl. 08:00 stänger vi dörrarna till dessa rum, och de kommer vara stängda t.o.m. torsdag 13 december på grund av bygge, genomförande och avetablering. På grund av värdesaker samt det hemliga temat kommer det finnas vakter vid varje dörr under den här perioden, som släpper in de som har en giltig ID-bricka. Vakterna som arbetar är ideellt arbetande studenter, så vi ber om er respekt för dessa personer då de bara gör sin arbetsuppgift.

Hela kårhuset

Från den 7 december kl. 17:00 stänger vi ner samtliga accesser till kårhuset, och kårhuset kommer vara stängt t.o.m. onsdag 12 december kl. 08:00 på grund av bygge, genomförande och avetablering. På grund av värdesaker samt det hemliga temat kommer det finnas vakter vid varje dörr under den här perioden, som släpper in de som har en giltig ID-bricka. Vakterna som arbetar är ideellt arbetande studenter, så vi ber om er respekt för dessa personer då de bara gör sin arbetsuppgift.

Övriga speciallokaler

IT-Supportcenter

IT-supportcenter kommer hålla öppet som vanligt t.o.m. fredag 7 december kl. 17:00, men hålla stängt måndag 10 december. De öppnar som normalt igen tisdag 11 december kl. 10:00.

Kår-X

Kår-X kommer hålla öppet som vanligt t.o.m. fredag 7 december kl. 15:30, men hålla stängt måndag 10 december. De öppnar som normalt igen tisdag 11 december kl. 12:30.

Restaurang Nymble

Restaurang Nymble kommer hålla öppet som vanligt t.o.m. fredag 7 december kl. 15:30, men hålla stängt måndag 10 december och tisdag 11 december. De öppnar som normalt igen onsdag 12 december kl. 11:30.

THS Kårbokhandeln

THS Kårbokhandeln kommer hålla öppet som vanligt t.o.m. fredag 7 december kl. 16:00, men hålla stängt måndag 10 december. De öppnar som normalt igen tisdag 11 december kl. 10:00.

I den bästa av världar går avetablering och städning snabbare än planerat, och i sådana fall kommer självklart studieytorna att öppnas upp tidigare. NNC12 ber om ursäkt till samtliga berörda, och hoppas på överseende då detta händer endast en gång var fjärde år.

För frågor och funderingar är ni varmt välkomna att kontakta projektledare Marianne Fjelberg på

nobelnightcap@ths.kth.se

08-790 98 66

Med utomordentliga hälsningar,

Marianne Fjelberg

Projektledare Nobel NightCap Tekniska Högskolans Studentkår